Ontwerpwedstrijd wielershirt voor de Tour de France

De Tour de France komt zondag 5 juli door de gemeente Nissewaard en eindigt die dag in Zeeland. De gemeente Nissewaard organiseert samen met ondernemers en actieve bewoners, leuke activiteiten voor jong en oud. Ook voor kinderen wordt het een hele leuke dag, met allerlei sportieve activiteiten in o.a. Spijkenisse en Geervliet. Om alvast in de stemming te komen is er een ontwerpwedstrijd voor het mooiste wielershirt.

Print het t-shirt van www.nissewaard.nl/tour, maak een mooi ontwerp naar eigen smaak en kleur, verf of beplak het shirt. Natuurlijk kan het shirt ook van ander materiaal gemaakt worden. De 10 meest creatieve inzendingen worden beloond met leuke prijzen, waaronder een jaarabonnement voor het Bernissebad, een kindervoorstelling in Theater de Stoep, een dinerbon, een uur bowlen, toegangskaartjes voor Monkey Town etc.

De prijzen zijn beschikbaar gesteld door Albert Heijn Heenvliet, het Rivièrabad, de Pannekoekenbakker in Zuidland, Party & Bowlingcentrum Spijkenisse, Grand cafe de Molen, Het Pannenkoekenhuis in Spijkenisse, Monkey town, het Bernissebad en Theater de Stoep.

Bovendien zijn op 5 juli alle shirts te zien langs de Groene Kruisweg, de route van de Tour de France; daarna zijn de mooiste exemplaren te zien in de hal van het stadhuis in Spijkenisse.

De creaties kunnen tot 17 juni ingeleverd worden bij de receptie in het stadhuis in Spijkenisse, bij Albert Heijn in Heenvliet of bij de Brede School Bernisse in Zuidland.
Alle informatie over de Tour de France door Nissewaard verschijnt de komende tijd op www.nissewaard.nl/tour. Houd deze pagina dus in de gaten.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top