Onderzoek onder bewoners naar wensen en behoeften

0

De gemeente streeft ernaar een beleid te voeren dat is afgestemd op de behoeften en wensen van haar inwoners. Daarom start de gemeente start vanaf 21 oktober een onderzoek onder 2200 inwoners van 18 jaar en ouder.

Er komen verschillende onderwerpen aan bod. Er zijn vragen over de gemeentelijke dienstverlening, verkeer en vervoer, sport, kunst en cultuur, natuur- en recreatiegebieden en parken en welzijn en zorg. Met de uitkomsten kan onder andere de dienstverlening verder worden verbeterd.

De 2200 inwoners worden willekeurig geselecteerd. Zij ontvangen een brief met inlogcode voor de vragenlijst die digitaal via de gemeentelijke website kan worden ingevuld. Inwoners zonder internet kunnen de vragenlijst op papier invullen.

Inwoners die meer willen weten over het onderzoek of de vragenlijst kunnen contact opnemen met team Onderzoek en Statistiek via tel. 14 0181.

De resultaten van het onderzoek zijn in het eerste kwartaal van 2016 bekend en worden op de gemeentelijke website www.nissewaard.nl gepubliceerd.

Volg en like Nissewaard Actueel op Facebook.

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar