OM: man heeft Lisa (13) ook misbruikt

Justitie verdenkt een 42-jarige Alphenaar van ernstig misbruik van de 13-jarige Lisa uit Spijkenisse. Hij zou haar gedurende drie maanden hebben misbruikt op meerdere plaatsen. De zaak kreeg eind juli grote aandacht toen het meisje tijdens haar vakantie in de buurt van Apeldoorn plotseling verdween. Ze werd een paar dagen later in een streekbus gevonden.

De man zou via de chatsite ‘hot or not’ met Lisa in contact zijn gekomen. Hij zou hebben gezegd dat hij veel jonger was. Bij de eerste ontmoeting in Hoogvliet zou de man van 42 jaar hebben gezegd dat hij 23 was. Later vertelde de man dat hij 28 jaar was.

De man zou het meisje mogelijk hebben misbruikt in haar woonplaats Spijkenisse, Hoogvliet, Rotterdam, Koudekerk aan den Rijn en Alphen aan den Rijn. Nadat het meisje tijdens de vakantie met familie in Nieuw-Millingen verdween zou ze met de man in Spijkenisse, Koudekerk aan den Rijn en Alphen aan den Rijn zijn geweest.

De man wordt naast de onzedelijke handelingen ook verdacht van het onttrekken van het meisje aan de ouderlijke macht. Hij zou haar hebben aangeboden om bij hem te schuilen.

Bron: rijnmond.nl

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top