Nog even dan worden KFC en Burger King geopend

Op 6 november werd er volop gewerkt aan de bestrating rond de beide panden van Burger King en Kentucky Fried Chicken. Binnenbeelden van KFC moet ik u onthouden. Ik mocht niet binnen filmen, omdat de eigenaar van mening is dat er dan teveel wordt weggegeven. Mensen moeten nog even nieuwsgierig blijven v.w.b. het eindresultaat.

De ‘Drive’ ingang is gereed, de KFC logo’s en beveiligings camera’s zijn aangebracht. Kortom, het schiet op. Op mijn vraag voor wanneer de opening staat gepland, kon geen exact antwoord worden gegeven. Medio November is, volgens de manager, nog steeds de planning.

Bij Burger King mocht ik wel binnenopnames maken, op mijn identieke vraag betreft de opening kreeg ik als antwoord: week 49, tot nu toe loopt alles volgens planning.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top