NK Pubquizzen in de Boekenberg

Op zaterdag 13 juni organiseert IQuizzen het Nissewaard Kampioenschap (NK) Pubquizzen in de Boekenberg in Spijkenisse. In teams van maximaal 5 personen wordt de strijd aangegaan om de meeste punten te behalen en zich daarmee als winnaar van het NK Pubquizzen te bekronen.

Tijdens de quiz zullen verschillende soorten rondes de revue passeren, waardoor de algemene kennis op de proef wordt gesteld van de deelnemers. De quizzen van IQuizzen zijn vooral gericht op een gezellig samenzijn met elkaar door de gemoedelijke sfeer en vragen voor iedere doelgroep. Het is niet de eerste keer dat de bibliotheek de Boekenberg samenwerkt met IQuizzen.

Zij organiseren samen jaarlijks ook de benefietquiz ten behoeve van 3FM Serious Request. De fijne samenwerking en het enthousiasme onder de deelnemers leidt ertoe dat het NK Pubquizzen wordt georganiseerd.

Teams kunnen zich inschrijven via info@iquizzen.nl en kunnen deelnemen voor € 5,- per persoon. De aanvang van de avond op zaterdag 13 juni is om 19:30 uur en de quiz zelf start om 20:00 uur in de Boekenberg, Markt 40 te Spijkenisse. U bent van harte welkom!

nkquiz

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top