Nissewaardpenning voor Roeland Meier

Roeland Meier heeft donderdag 12 juli de Nissewaardpenning van burgemeester Mirjam Salet ontvangen. Roeland Meier is sinds 1987 (ere)voorzitter van wandelsportvereniging ‘Altijd Vrolijk Doorgaan’. Hij hield zich bezig met de organisatie van de mini- en avondvierdaagse in Spijkenisse en was bij het defilé.

WSV ‘Altijd Vrolijk Doorgaan’ is de enige organisatie in Nederland die een aparte wandelvierdaagse heeft voor de jongste kinderen van Nissewaard: de minivierdaagse. De heer Meijer heeft zich altijd ingezet om deze te behouden voor de gemeente Nissewaard. De laatste jaren zijn er gemiddeld 2500 deelnemers bij de avondvierdaagse en 2000 bij de minivierdaagse.

De heer Meier was van 1983 tot 1984 wijkcoördinator in Vogelenzang en van 1985 tot 1987 in Schenkel. Als wijkcoördinator had de heer Meijer contacten met de wijkcoördinatoren van de andere wijken in Spijkenisse.

De heer Meijer hield het overzicht over de taken en coördineerde de contacten met onder andere de politie, gemeente, verkeersregelaars en de scholen. Ook was hij de contactpersoon voor de regionale Wandelsportvereniging Zuid-Holland.

Na ruim 30 jaar stopt de heer Meijer met het defilé en alle aanverwante zaken van ‘Altijd Vrolijk Doorgaan’. Hoewel hij in Hoogvliet woont, heeft hij zich veel ingezet voor Nissewaard.

Deze diashow vereist JavaScript.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op