Nissewaardpenning voor Ad van der Bom

0

Ad van der Bom ontving vrijdag 23 december de Nissewaardpenning uit handen van burgemeester Mirjam Salet. Dit gebeurde in Geervliet in ‘de schuur’ aan de Visserszijde 5. Ad van der Bom is maatschappelijk zeer betrokken bij allerlei activiteiten in Heenvliet en Geervliet.

Hij stelt regelmatig materialen en geld beschikbaar. Of het nu om Sinterklaas of Kerstman, de Lions, voetbal of huttenbouw gaat, er kan altijd een beroep op hem worden gedaan. Als lid van Lionsclub De Bernisse onderneemt hij graag actie voor het goede doel. Vorige week nog maakte hij verkleed als Kerstman, zijn arresleetocht door onder andere Geervliet.

De heer Van der Bom is voor de sportverenigingen in de regio van grote betekenis. Er wordt nooit tevergeefs een beroep op hem gedaan als het om sponsoring gaat. Ook bij voetbal in Geervliet speelt hij een grote rol. Hij is voorzitter van GHVV 13, de club die op 1 juli 2016 is ontstaan na de fusie tussen PFC en HVV Bernisse. Hij heeft heel hard gewerkt om deze fusie tot stand te laten komen.

De heer Van der Bom was 20 jaar bestuurslid van de Ondernemersvereniging Bernisse en is inmiddels vice-voorzitter van de Ondernemersvereniging Nissewaard. In 2015 kwam de Tour de France door Nissewaard. Ad was de grote initiator van het volksfeest in Geervliet.

Ook voor de gemeente heeft hij zich in het verleden goed ingezet. Een mooi project hiervan is kasteel Blijdenstein in Heenvliet, waarvan hij een van de aannemers/sponsors was. Verder heeft hij zitting genomen in de naamgevingscommissie van de nieuwe gemeente Nissewaard en is dus mede verantwoordelijk voor deze naam.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op