Nissewaard Lokaal in nieuw jasje

Nissewaard Lokaal heeft per 1 januari 2019 een nieuw logo. Met het logo wil de partij een nieuwe koers inslaan en de herkenbaarheid vergroten binnen de eigen gemeente. De uitgangspunten blijven uiteraard hetzelfde.

“Het oude logo miste herkenbaarheid en was op afstand slecht zichtbaar,” vertelt voorzitter Koos Smeding van Nissewaard Lokaal. “Dat merkten we met name rond de verkiezingen, nadat het oude logo niet goed leesbaar bleek te zijn op de verkiezingsposters.”

Het nieuwe logo bestaat uit een groene N waarbij de verschillende rivieren de gemeente doorkruisen, aangevuld met de tekst Nissewaard Lokaal. “Het is een eenvoudig logo dat veel herkenbaarheid uitstraalt,” zegt Smeding. “Het groen staat voor het vele groen en de natuur die wij hebben in onze gemeente, de golfjes voor het water in en rondom onze gemeente.“

De afgelopen maanden zijn de leden van Nissewaard Lokaal vooral druk achter de schermen bezig geweest, maar de partij vindt het nu weer tijd om ook op straat zichtbaar te zijn.

“De afgelopen maanden hebben onze nieuwe raadsleden een intensief inwerktraject gevolgd, terwijl het raadswerk doorliep,” legt fractievoorzitter Chris Hottentot uit. “Daarnaast hebben wij een grote rol in de totstandkoming van de LPZH (Lokale Partijen Zuid-Holland), waarmee we in maart met andere lokale partijen mee willen doen aan de Provinciale Statenverkiezingen.

Tegelijkertijd waren ook wij druk bezig om de partij opnieuw te positioneren. Het nieuwe logo is daar een gevolg van. Vanaf deze maand zullen we weer regelmatig te zien zijn in de verschillende kernen en Spijkenisse om het gesprek met onze inwoners aan te gaan.”

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top