Nieuwe zwemregeling voor kinderen in armoede

Vandaag ondertekenden Jan Waaijer, Jeugdfonds Sport & Cultuur, Will Braun, Stichting Leergeld Voorne- Putten en Jordi Bons, Optisport Rivierabad een convenant voor een zwemregeling voor kinderen uit gezinnen met een laag inkomen.

Met behulp van de zwemregeling kunnen kinderen vanaf 6 jaar een diploma-A garantie ontvangen, waarmee kinderen zwemlessen kunnen volgen totdat het A-diploma is behaald.

De zwemregeling is een samenwerking tussen het Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland, Leergeld Voorne-Putten en het zwembad Rivierabad.

Inwoners van gemeente Nissewaard die gebruik willen maken van de zwemregeling kunnen een aanvraag laten indienen bij Jeugdfonds Sport & Cultuur of Stichting Leergeld.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur of Stichting Leergeld betalen na goedkeuring van de aanvraag de zwemlessen direct aan het zwembad Rivierabad.

De werkwijze en contactgegevens van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland kunt u terug vinden op www.jeugdfondssportencultuur.nl/zuidholland en van Stichting Leergeld Voorne-Putten op www.leergeld.nl/voorne-putten.

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Stefan Hagebeek, zuid-holland@jeugdfondssportencultuur.nl.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top