Nieuwe website Shoppen in Spijkenisse online

Dinsdag 11 december is de nieuwe website van Shoppen in Spijkenisse gelanceerd. In aanwezigheid van een groot aantal winkeliers, vastgoedeigenaren, het BIZ-bestuur en de centrummanager, lanceerde wethouder Leon Soeterboek met één druk op de knop de nieuwe website en promotiefilm.

Shoppen in Spijkenisse – promovideo 2018

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

5
Reageer op dit artikel

avatar
2 Comment threads
3 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
WillemJJDPetra van HorenG. de Vries Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
G. de Vries
Gast
G. de Vries

Als het net zo goed gaat als de kortingkaart bij aangesloten winkels in Spijkenisse weet ik nu al hoe snel het weer afgelopen is.

Petra van Horen
Gast
Petra van Horen

Ik was dinsdag 11 december in het winkelcentrum en toen ik de kopspijker in liep schrok ik enorm. Goed, Rutten zat er nog en is zelfs aan het uitbreiden, er zit nu een grappig haakwinkeltje, maar verder lege en loze winkelruimte. Ik moest wat op de noordpassage ophalen en kon het niet zo 1,2,3 vinden en ook daar alleen maar leegstaande panden. Wat ooit als een mooi en aantrekkelijk winkelcentrum voor de regio bedoeld was is verworden tot een fiasco van de eerste orde. Naar ik begrijp van winkeleigenaren met enorme langlopende wurgcontracten. Er is duidelijk bij de desbetreffende wethouder… Lees verder »

Willem
Gast
Willem

Het ligt niet zozeer aan internet kopen, Spijkenisse zit gewoon te dicht bij Rotterdam. Wie gaat er nou winkelen in een leeg centrum als je 20 minuten verderop een grote stad hebt met alle winkels die je maar kan wensen. Dat saturn leeg staat levert voor de verhuurder ook voordeel op, verlies is aftrekbaar van de belasting in ons domme stelsel. De colleges die hier de revu zijn gepasseerd, bestonden uit mensen die graag een te grote broek aan trokken en weinig-of een foute visie op deze gemeente hadden en te veel gemeenschapsgeld verbraste. E.e.a. is het gevolg van 1… Lees verder »

JJD
Gast
JJD

Marginale woningbouw? Het is juist tegenwoordig juist bouwen bouwen bouwen wat de klok slaat.
Probleem van het winkelcentrum is vooral het gevolg van de projectontwikkelaarsmaffia. Met schandalig hoge huurprijzen.

Willem
Gast
Willem

Probeer nou eens een inhoudelijk en onderbouwde reactie te geven. En als je geen affiniteit hebt met de bouwwereld, lijkt het alsof er veel word gebouwd, maar het is echt marginaal wat er gebouwd word. Het woning tekort is er niet voor niets.

Top