Nieuwe cursussen bij Centrum voor de Kunsten Spijkenisse

Vanaf januari starten bij het Centrum voor de Kunsten Spijkenisse (CVDKS) nieuwe cursussen voor volwassenen, jongeren, kinderen, peuters, kleuters en zelfs baby’s! Je kunt bij het CVDKS groepslessen, individuele lessen of duolessen volgen. Het aanbod is heel gevarieerd: voor elk wat wils!

Workshops
Aan het begin van het nieuwe jaar hebben we een aantal workshops op het programma staan. Op 16 januari de workshop draken met graffiti voor kinderen vanaf 10 jaar. Maak je mooiste fantasiedraak en bewerk met graffiti voor een mooi eindresultaat. Voor 16+ hebben we de workshop ‘kikkers schilderen’ op 23 januari.

Beide workshops staan garant voor een boel plezier en na afloop heel veel ooohhh’s en aaaahhhh’s, want met zo’n kunstwerk wil iederéén wel thuiskomen! Verder hebben we een paar dansworkshops op 29 februari: dansen met je knuffel, dancehall en showdance! Kijk op de site voor meer info!

Muziek
Bij de muziekafdeling wordt door ervaren docenten, die zelf ook op het concertpodium staan, lesgegeven. Vanaf 9 januari begint bijvoorbeeld een pianoklas voor kinderen van 4-6 jaar bij pianodocente Annemarie van Efferen: spelenderwijs muziek maken, ritmes klappen en natuurlijk pianospelen.

Verder hebben we meer muziekdocenten, voor bv keyboard, zang, gitaar, basgitaar, contrabas, songwriting, drums, bandcoaching, dwarsfluit, blokfluit, viool, muziekproductie, djembé, cajón en percussie. De lessen en betalingen regel je direct met de docent. In veel gevallen is het dus mogelijk in maandelijkse termijnen te betalen! Interesse in muzieklessen? Kijk op de site!

Beeldende kunst
Op 6 januari start een korte cursus Beeldhouwen en boetseren voor kinderen van 8-12 jaar. De kinderen gaan er van alles doen, zoals werken met klei, gips en steen; dieren, mensen of fantasie. Op 11 januari start Tekenen en schilderen 5-8 jaar en op 16 januari start Zaterdagatelier voor kinderen van 6-9 jaar. Voor volwassenen geldt: instromen op een bestaande cursus is meestal mogelijk.

Theater
Vanaf woensdag 13 januari kun je terecht bij de nieuwe cursussen Toneelproductie en Theatersport 16+. Docente Lenneke Mietes gaat zorgen voor het bekende ‘acteervuurwerk’. Met een gezellige groep en ontspannen sfeer haalt ze het het beste uit jou.…

Wil je liever improviseren en je uitleven zoals je wel eens hebt gezien op TV, bij de Lama’s? Bij Theatersport is improviseren het sleutelwoord. Spontaniteit, snelheid van denken én handelen en ongebreidelde fantasie staan hier op de rol. Alles kan gebeuren. Voor alle spelers die graag nog verder gaan dan op het scherpst van de snede!

Dans
De danscursussen van het CVDKS startten al in september. Voor de meeste cursussen geldt nog wel dat je kunt instromen. Wil jij heel graag toch op streetdance, hiphop of modern jazz? Of wil jouw kind nog op peuter- of kleuterballet of op klassiek ballet (8+)? Kom een vrijblijvende proefles volgen!

Meer informatie
Wil je meer weten over het aanbod van het CVDKS? Vanaf 4 januari zijn we weer open. Kom dan langs aan de Nieuwstraat 83 voor een proefles of stel je vraag aan de balie. Je kunt ook bellen met 0181-652250. De site is altijd open: www.cvdks.nl. Je kunt ons ook liken en volgen op Facebook: www.facebook.com/CvdKSpijkenisse of twitter.com/CvdKSpijkenisse. Zo blijf je op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top