Nieuwe activiteiten in de Boekenberg

In de maand april zijn er allerlei nieuwe activiteiten in Bibliotheek de Boekenberg. Van een informatief spreekuur over stress en afvallen tot aan het Scheidingscafé. Vergeet ook de gratis filmvoorstelling Gifted niet!

Spreekuur Stress en afvallen
Heb je moeite met afvallen, om te starten of het vol te houden? Heb je veel spanning of stress in je leven? Zijn je hormonen volledig uit balans? Heb je klachten als onregelmatige menstruatie, hormonale migraine, hoofdpijn, pijnlijke borsten, vleesbomen, cysten, PMS?

Kom dan iedere tweede vrijdag van de maand tussen 10.00 en 12.00 uur naar het gratis spreekuur van LIJV Support in Bibliotheek de Boekenberg. Een afspraak maken voor vrijdag 13 april kan via info@lijvsupport.nl of 06-30066339, maar is niet verplicht.

Vrijdag 13 april | 10.00-12.00 uur | Gratis

Gratis naar de film
Het nieuwe filmkwartaal van Bibliotheek de Boekenberg wordt afgetrapt met een gratis voorstelling. Op woensdag 18 april om 19.30 uur kijk je naar de film Gifted.

Over de alleenstaande oom Frank Adler die moet zien te voorkomen dat zijn slimme nichtje Mary, voor wie hij de zorg draagt, in handen valt van zijn Britse moeder die nooit naar haar kleinkind heeft omgekeken.

Wat de zaak extra ingewikkeld maakt, is dat Mary een buitenbeentje is dat net als haar gestorven moeder een ongekend wiskundig talent in zich draagt.

Deelname is gratis maar vergeet je niet aan te melden. Dit kan door een gratis entreebewijs op te halen in de bibliotheek of te bestellen via www.deboekenberg.nl.
Woensdag 18 april | 19.30-21.15 uur | Gratis, wel aanmelden

Scheidingscafé
Elke derde donderdag van de maand wordt in Bibliotheek de Boekenberg tussen 18.00 en 20.30 uur het Scheidingscafé Spijkenisse georganiseerd. De eerstvolgende bijeenkomst vindt plaats op donderdag 19 april.

Je kunt er gratis terecht met financiële vragen over bijvoorbeeld alimentatie berekenen, je hypotheek, schulden en pensioenen. Daarnaast kunnen de adviseurs je meer vertellen over de regels rondom scheiden, het ouderschapsplan, boedeldeling en het echtscheidingsconvenant.

Ook wordt advies gegeven over hoe je de ander kunt vertellen dat je wilt scheiden.

Donderdag 19 april | 18.00-20.30 uur | Gratis

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top