Nieuw onderzoek naar koopgedrag in de Randstad van start

Doen inwoners van Zuid-Holland de dagelijkse boodschappen dicht bij huis of gaan ze hiervoor naar een andere plaats? Hoe tevreden zijn ze over het winkelaanbod in hun buurt? Om daar achter te komen start vandaag het Koopstromenonderzoek 2018.

Onderzoeksbureau I&O Research voert het onderzoek uit in opdracht van de provincies Noord-Holland, Utrecht en Zuid-Holland. Hierbij werken de drie provincies nauw samen met gemeenten, regio’s en vertegenwoordigende organisaties als Detailhandel Nederland, INretail en de Nederlandse Raad van Winkelcentra.

Met de uitkomsten van het onderzoek wordt het detailhandelsbeleid geëvalueerd en geactualiseerd. Zodat winkelcentra nóg meer kunnen worden ingericht naar de wensen van de inwoners.

Vervolgmeting
Het koopstromenonderzoek 2018 is een vervolgmeting op een in 2016 uitgevoerd onderzoek. De resultaten van het onderzoek zijn naar verwachting eind 2018 bekend. Het verloop van het onderzoek is te volgen via www.kso2018.nl.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

1
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Willem Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Willem
Gast
Willem

Is daar een onderzoek voor nodig ? Stond een prima artikel in het AD over winkel centra en hun perikellen. Dit is weer geld uitgeven aan een zak gebakken lucht. Onderzoeken ten over en het lost qua winkelen niets op.