Nieuw bestuur groenlinks Nissewaard

In verband met het aftreden van het voormalige bestuur van de afdeling is er op de ledenvergadering van 30 mei 2017, waar geen enkele stoel is leeg gebleven, een nieuw bestuur gekozen. Alain Manders is benoemd tot voorzitter en volgt hiermee Bouwen Mooldijk op.

Jesse den Boer is verkozen als secretaris en volgt Erik Vedder op. Anne Marie Koopman-van Kouwen, voormalig voorzitter en raadslid, zal de functie van penningmeester op zich nemen en volgt hiermee Gianna Jonker op.

Met een veelbelovend uitzicht op de gemeenteraadsverkiezingen in 2018, zal het nieuwe, jonge doch ervaren bestuur hard aan de slag gaan om te zorgen dat de visie van GroenLinks in Nissewaard sterk vertegenwoordigt kan worden. Het nieuwe bestuur bedankt alle voormalige bestuursleden voor hun inzet en toewijding aan de afdeling en haar idealen.

Na de overweldigende landelijke overwinning van GroenLinks heeft de afdeling uit Nissewaard een zeer grote toestroom van nieuwe leden mogen verwelkomen. We zijn erg blij met het enthousiasme van alle mensen die de idealen van GroenLinks ter harte nemen.

Op 6 juli 2017 zal de eerste ledenvergadering onder het nieuwe bestuur plaatsvinden, waarbij we naast onze leden ook alle geïnteresseerden van harte verwelkomen. Nadere informatie zal spoedig te vinden zijn op onze sociale media en website.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op