Neem jij plaats in ons oliebollen-testpanel?

Hou jij van oliebollen (met krenten en rozijnen)? Beschik je over goede smaakpapillen? En vind je het leuk om onderdeel uit te maken van onze zoektocht naar de perfecte oliebol? Meld je dan aan voor het oliebollen-testpanel van meesterbakker Voskamp.

Wij zoeken continu naar verbetering in de receptuur van onze oliebollen. Want ook al scoorden ze voorgaande jaren erg hoog in de AD Oliebollentest; wij blijven kritisch en zoeken naar de beste smaak. En omdat over smaak valt te twisten, betrekken wij onze klanten hier graag bij.

Wat verwachten we van je?
Uiteraard geven wij je een kijkje in onze keuken. Je leert waar een goede oliebol aan moet voldoen en wat er bij komt kijken om deze te maken. Daarnaast krijg je diverse varianten van onze oliebol te proeven, waarna wij natuurlijk graag je mening horen. Je dient 2 woensdagavonden in november beschikbaar te zijn en in de gelegenheid te zijn om naar onze bakkerij aan de Ohmweg in Spijkenisse te komen.

Aanmelden
In ons oliebollen-testpanel hebben we plaats voor 20 panelleden. Wil jij deelnemen? Stuur dan voor 29 oktober een mail met korte motivatie naar testpanel@bakkervoskamp.nl.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op