Nationale Pannenkoekendag SCC Haveling

0

Op vrijdag 18 maart vond de 10e editie van de Nationale Pannenkoekdag plaats. Vele vrijwillige organisaties uit Geervliet deden met elkaar mee aan deze jubileumeditie. Onder het motto ‘Bak mee voor ouderen’ zetten de leerlingen van groep 7/8 van de Markenburgschool zich in om ouderen in het zonnetje te zetten met zelfgebakken pannenkoeken.

27 leerlingen gingen deze dag aan de bak om zo’n 80 ouderen uit Geervliet een lekkere pannenkoekenlunch te serveren. De leerlingen werden bijgestaan door vrijwilligers van de Haveling, bejaardensoos, SBO, SGKA en Kernplatform Geervliet. De krachten werden gebundeld voor een gezellige pannenkoekdag.

“We stropen met z’n allen de mouwen op en gaan er een mooi feest van maken”, aldus de Geervlietse pannenkoekenbakkers. En dat is zoals Nationale Pannenkoekdag bedoeld is: een feestje voor jong en oud met oer-Hollandse, zelfgebakken pannenkoeken in de hoofdrol.

Wethouder Dirk van der Schaaf opende, samen met Wethouder Jan Willem Mijnans, een rolstoel en rollatorvriendelijke opgang naar het Sociaal Cultureel Centrum de Haveling.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op