Nationale Buitenspeeldag Spijkenisse 2018

Woensdag 13 juni organiseerden Jantje Beton en Nickelodeon de Buitenspeeldag. Nathalie Fortes en Naema Groenbos (gastouders) organiseerden samen met collega’s allerlei leuke kinderactiviteiten zoals spelletjes, kleuren, disco, schminken, er was een springkussen en meer!

Lekker creatief met krijt de mooiste tekening maken. Samen met Stichting Pameijer werden stoepkrijt tekeningen gemaakt op de Markt.

Alle kinderen waren die middag van 13:00 t/m 16:00 uur van harte uitgenodigd om te komen spelen bij Speeltuin Hieperdepiep op de Iepenlaan in Spijkenisse.

Ook in Waterland was weer van alles te doen voor kinderen. Allereerst konden kinderen lekker buitenspelen maar was er ook weer de Kleedjesmarkt voor en door kinderen. Uitgespeeld met het speelgoed? Die spijkerbroek te klein? Kinderen konden nog voor de vakantie een zakcentje verdienen door dit te verkopen op de Kleedjesmarkt.

Als extra konden kinderen ook een leuk Vaderdagcadeau maken! Deelname aan alles was gratis! Kinderen konden terecht bij vrijwilligers van de bewonersgroep Waterland op winkelplein Waterland van 13.00 tot 17.00 uur!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top