Mytylschool krijgt clinic van ‘sporticoon’ Raemon Sluiter

Pim Blokland, founder en bestuurslid van Rotterdamse Sporticonen, heeft een eerste gesprek gehad met Donna Jansen en haar moeder over een vorm van samenwerking voor de tweede Raemon Sluiter Open.

Doel van het gesprek was om de nationale nummer zes van de rolstoeltennis ranking in het enkel- en dubbelspel een clinic te laten verzorgen voor kinderen met een beperking tijdens het evenement van de voormalige nummer 38 van de wereld.

Blokland raakte in contact met Jansen en haar moeder tijdens het Sportgala Nissewaard 2017, waar ze werd gekozen tot G-sporter van het jaar.

De rolstoeltennisster uit Spijkenisse had het filmpje van de Jolanda Paardekam Classic gezien op www.rur.nl en bood Blokland spontaan aan om kinderen van de Mytylschool een clinic te geven op de Raemon Sluiter Open.

Jansen is geboren met heupluxatie en heupdysplasie, waardoor de botten in haar heupen niet goed zijn gevormd. Hierdoor kampt ze met chronische pijn en kan ze niet lang lopen en staan.

Blokland reageerde opgetogen: “Geweldig dat iemand uit de nationale top geraakt wordt door de intiatieven van Rotterdamse Sporticonen en iets voor kinderen met een beperking wil doen. Nu nog een goede datum vinden in haar en Raemon’s agenda.”

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top