MSV Spijkenisse zoekt sponsors

MSV Spijkenisse zoekt sponsors om een Petanque binnenbaan te bekostigen. Help ons te realiseren, dat als het buiten slecht weer is, er ook binnen Jeu de Boules “Petanque”gespeeld kan worden.
Daarvoor is de aanschaf van een Petanque binnenbaan noodzakelijk, om dit de toekomstige leden aan te kunnen bieden. Voor sponsoren is er een mogelijkheid voor naamsbekendheid, bijvoorbeeld op de Petanque baan zelf of op de website van MSV Spijkenisse.

Wilt u weten hoe u sponsor kan worden stuur dan een email naar bestuur@msvspijkenisse.nl

Multi Sport Vereniging (MSV)
Multi Sport Vereniging (MSV) Spijkenisse is een initiatief van twee actieve sportbestuurders. Zij merkten dat veel inwoners geen onderdak bij de bestaande verenigingen kunnen vinden. Beoogd voorzitter Rob Cribbelier: “Wij wilden al binnen de badmintonclub BCRS de mogelijkheid scheppen om mindervaliden mee te laten doen. Het bracht ons op het idee om te kijken of we ook ouderen en mensen met overwicht in beweging kunnen krijgen. Van het een kwam het ander, daarom zijn we nu al maanden bezig met de voorbereidingen voor een nieuwe sportvereniging, waarbij we ons richten op meerdere binnen- en buitensporten. Daarbij vinden we de sociale contacten heel erg belangrijk.”

Het bestuur heeft ook al een thuishonk gevonden, namelijk sporthal Den Oert. “We hebben hier bewust voor gekozen omdat er een kantine bij is”, zegt secretaris Frans Griffioen. “Daar kan overdag een kaartje gelegd worden. Er is ook ruimte voor sjoelen en andere denksporten.” Bijna elke dag zijn er mogelijkheden om vanuit deze kantine aan verschillende activiteiten deel te nemen. Naast zaalsporten wordt de sporthal het startpunt van wandel- en fietsgroepen, die na gedane inspanningen weer terugkeren op het thuishonk.

Rob Cribbelier: “In de zaal gaat het natuurlijk om bekende zaalsporten zoals (zit) volleybal (rolstoel) basketbal en (aangepast) badminton. Wij vinden het een heel goed idee, dat valide en mindervalide sporters elkaar op sportief gebied gaan bestrijden.” Voor mensen die weer echt actief willen worden of wel wat begeleiding kunnen gebruiken, zullen Rob en Frans, zelf ervaren sportbegeleiders, een goed plan opstellen.

Meer informatie op de site www.msvspijkenisse.nl

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op