Moordonderzoek Erik van den Boogaart in Opsporing Verzocht

De politie roept dinsdagavond 24 januari in het tv-programma Opsporing Verzocht de hulp in van het publiek voor het oplossen van de moord op Erik van den Boogaart. Op vrijdag 11 november 2016 werd het in plastic zeil verpakte lichaam van Van den Boogaart (55) gevonden, drijvend in het Schelde-Rijnkanaal bij Rilland.

De in Spijkenisse wonende havenarbeider is dan al maanden vermist. Hij blijkt te zijn doodgeschoten, waarna hij in het water is gedumpt. De politie is direct een rechercheonderzoek gestart. Tot nu toe heeft dit nog niet tot de aanhouding van de daders geleid.

Opsporingsbericht
De politie heeft een opsporingsbericht gemaakt met daarin een aantal concrete vragen, die ook bij Opsporing Verzocht aan de orde komen.

Zo vraagt de politie wie iets na 15 juni jl., de dag dat het slachtoffer voor het laatst is gezien, iets ongebruikelijks bij het Schelde-Rijnkanaal bij Rilland heeft gezien. Ook wil de politie weten waar Erik verbleef tot aan zijn vermissing.

Verder heeft de politie vragen over een geleende Hyundai Santa Fé met het kenteken 89-TZ-HP en waar een duur horloge is, welke Erik in Antwerpen heeft gekocht.

Getuigen
Het onderzoeksteam wil een groot publiek bij het onderzoek betrekken in de hoop dat zich onder de kijkers mensen bevinden, die meer weten over de moordzaak. Het onderzoeksteam is te bereiken via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met 0800-7000.

Uitzending Opsporing Verzocht
Opsporing Verzocht is dinsdag a.s. om 20.30 uur te zien op NPO1. De herhaling is woensdag rond 11.40 uur op NPO2.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op