Mobiele Rollatorwerkplaats

De rollatorwerkplaats van de Stichting Welzijn Ouderen (SWO) repareert rollators. U kunt hier terecht voor kleine reparaties aan uw rollator. Zoals bijvoorbeeld kapotte remmen, afstellen van de remmen of gewoon de jaarlijkse check van uw rollator. De rollatorwerkplaats gaat één keer per maand op locatie, in één van de seniorencomplexen van Spijkenisse.

Op woensdag 21 maart bezoekt de rollatorwerkplaats Puttesteijn. Puttesteijn kunt u vinden op het adres Gorsstraat 5 te Spijkenisse.

De Rollatorwerkplaats is aanwezig van 09:30 uur tot 11:30 en kunt u hier terecht voor een kleine reparatie, een afspraak maken hiervoor is niet nodig. Kosten zijn € 3,50 exclusief eventuele materiaalkosten, wanneer u een SWO-Servicepas heeft betaalt u slechts € 2,50 (excl . materiaal).

Bent u in bezit van een rollator, die in de weg staat of overbodig is geworden? Onze monteurs nemen deze graag mee om de bruikbare onderdelen er af te halen. U kunt hiervoor contact opnemen met de SWO, telefoonnummer (0181) 695 255.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op