Meeschrijven

Meeschrijven op Nissewaard Actueel.

Het is je vast wel eens opgevallen. Op Nissewaard Actueel staan niet alleen artikelen van de redactie, maar ook van inwoners van Nissewaard. Mensen die een mening hebben over het lokale nieuws, of die iets willen melden over hun omgeving.

Zelf kun je ook iets toevoegen. Kijk eens goed om je heen en denk eens goed na. Erger je je al maanden aan de steeds erger wordende hondenpoep op het veldje voor je deur? Of valt je juist iets positiefs op: dat de overlast van hangjongeren de laatste tijd zoveel verminderd is?

Heb je vragen of gaat er iets mis? Wil je tips ontvangen over het schrijven van een goed artikel? Neem dan contact op met de redactie.

Het plaatsen van reclame is niet toegestaan. Dit geldt zowel voor reclame in de vorm van tekst als in de vorm van hyperlinks naar pagina’s met reclame. Onder reclame wordt zowel informatie verstaan die als doel heeft de verkoop van een bepaald product of dienst te bevorderen, als pogingen om een site van derden meer bezoekersverkeer te laten trekken.

Please complete the required fields.
Selecteer uw afbeelding om te uploaden.