Meerderheid gemeenteraad stemt in met principebesluit AVO

3

Een overgrote meerderheid van de gemeenteraad van Nissewaard stemt in met het principebesluit van het college van B&W om medewerking te verlenen aan de realisatie van een aanvullende vluchtelingenopvang (AVO) in Spijkenisse. Dat bleek dinsdagavond tijdens een extra raadsvergadering van de raad waar de plannen van het college zijn besproken. 30 raadsleden stemden voor het besluit, 3 tegen.

De AVO wordt gecreëerd op bedrijventerrein Halfweg, waar 250 vluchtelingen een tijdelijk thuiskomen zullen vinden. Na 2 jaar wordt geëvalueerd en kan de huisvesting met nog eens 3 jaar worden verlengd.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

3
Reageer op dit artikel

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Dr.PaulSpijkenisse partyhenk Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
henk
Gast
henk

Lekker bijdehand zo vlak bij schoollocatie ,molenwatering.

Spijkenisse party
Gast
Spijkenisse party

30 raadsleden wonen zeker niet in Spijkenisse .
alles weer ondoordacht net als burgerking en KFC in de wijk inplaats van ergens op de Halfweg.

Dr.Paul
Gast
Dr.Paul

Lezen deze raadsleden geen kranten? Kijken ze nooit eens even naar de ontluisterende informatie op Twitter en GeenStijl? Houden ze echt hun leven lang vast aan informatie in de Volkskrant en via Pauw? Zit er echt zo’n ondoordringbaar buffer tussen politieke correctheid en realiteit? Begrijpen zij nu echt niet waarom die vluchtelingenstroom zomaar ineens op gang kwam en een politiek pressiemiddel werd? Zien zij nu echt niet hoe handige figuren hier weer profiteren van ons belastinggeld? Zijn zij blind voor de inmiddels keihard aangetoonde onwaarheid van vrijwel alle EU Tweets over dit onderwerp? Laten zij zich echt zo misbruiken door… Lees verder »