Marloes van Delft uit Spijkenisse toegetreden tot Geboortefotografen.com

Wat twee jaar geleden begon als een leuke groep meiden die allen als geboortefotograaf werkzaam zijn, is uitgegroeid tot de allereerste officiële beroepsvereniging van geboortefotografen in Nederland en België. Marloes van Delft (31) uit Spijkenisse is toegelaten tot deze professionele beroepsvereniging.

Geboortefotografie is in landen als Australië en de Verenigde Staten al meer bekend en sinds enkele jaren verspreidt dit prachtige fenomeen zich als een olievlek in Nederland en België.

Een geboortefotograaf brengt de geboorte van een baby op een integere, sfeervolle wijze in beeld. ‘Waarom wel een fotograaf inhuren als je gaat trouwen maar niet als je kindje wordt geboren? Dat moment is veelal een van de mooiste gebeurtenissen van je leven en daar ontbreken dan (bekwame) foto’s van.

De aangesloten fotografen van Geboortefotografen.com zijn er om deze indrukwekkende belevenis voor eeuwig vast te leggen’, legt Marloes uit.

De vrouwen werken allen zelfstandig als geboortefotograaf in Nederland en België, maar vormen ook een hechte groep collega’s die elkaar steunt en als back-up voor elkaar fungeert.

Op de nieuwe website vinden niet alleen aanstaande ouders alle informatie over geboortefotografie en de aangesloten geboortefotografen, ook zorgverleners en geboortefotografen kunnen hier terecht voor alle benodigde informatie.

Zo worden met ziekenhuizen in Nederland en België samenwerkingscontracten afgesloten en kunnen geboortefotografen zich bij de beroepsvereniging aanmelden, mits zij aan de criteria voldoen.

In 2017 zal Geboortefotografen.com onder andere aanwezig zijn op de Negen Maanden Beurs in de RAI Amsterdam. Deze beurs is van 22-26 februari.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op