Man aangehouden na overval snackbar Spijkenisse

Donderdagavond overvielen twee mannen een snackbar aan de Zwanenhoek in Spijkenisse. Een van de twee is even later aangehouden. Niemand raakte gewond. De politie is nog op zoek naar de andere man. Heeft u iets gezien? Bel 0900-8844.

Donderdagmiddag rond 16.45 uur kwamen er twee in het zwart geklede mannen de snackbar binnen. Ze bedreigden het personeel met een mes en een vuurwapen, en eisten geld. Vervolgens gingen ze er op de fiets vandoor met nog onbekende buit, richting de Aidastraat.

De agenten die er snel waren, startten meteen een onderzoek in de buurt en vonden verderop een fiets en kleding die vermoedelijk van een van de verdachten is. De politieagenten hielden kort daarna een 18 jarige Rotterdammer aan. Hij zit vast en de politie is nog op zoek naar de tweede verdachte.

Heeft u iets gezien?
Als u vanavond tussen 16.30 en 17.00 uur iets heeft gezien of gehoord in de buurt van de snackbar wat kan helpen bij het oplossen van deze overval, bel dan meteen. De mannen waren in het zwart gekleed en reden op een fiets. Na de overval reden ze richting de Aidastraat. Alle informatie is welkom, bel 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op