Maak kennis met rolstoeltennis bij tennisclub LTV De Hartel

0

Op 20 maart organiseert de Esther Vergeer Foundation bij tennisclub LTV De Hartel in Spijkenisse een open dag voor kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking. Kinderen en jongeren die willen leren rolstoeltennissen kunnen zich gratis aanmelden. Aanmelden kan via regien@esthervergeerfoundation.nl. Mis het niet!

Esther Vergeer Foundation
Al meer dan 10 jaar geleden is door rolstoeltennisster Esther Vergeer de foundation opgericht. Esther Vergeer is zevenvoudig Paralympisch kampioen. Met de foundation streeft Esther er naar kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking een kans te geven ook aan sport te doen.

En wat is er mooier dan sporten bij een sportvereniging? Aan deze doelstelling levert de Esther Vergeer Foundation graag een bijdrage, middels het project ‘Join the Club’.

Join the Club!
Join the Club is een initiatief om gehandicapte kinderen en jongeren in aanraking te brengen met rolstoeltennis. We organiseren een open dag bij tennisclub LTV de Hartel in Spijkenisse (Voorweg 2) waarbij plezier maken voorop staat. Het doel is om de open dag als impuls te gebruiken om daarna de kinderen en jongeren binnen de veilige en plezierige omgeving van een vereniging lid te laten worden.

De doelgroep bestaat uit kinderen tussen de 6 en 21 jaar oud die uit de regio Spijkenisse komen, een enkelvoudige lichamelijke beperking hebben (al dan niet rolstoelgebonden) en nog niet aan rolstoeltennis doen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op