Lokaal Kabaal 2.0

Vrijdag 6 november zal de eerste editie van het nieuwe concept Lokaal Kabaal 2.0 van start gaan. In de line-up alleen maar lokale artiesten: Nox Aeterna, 0181Beatdown, Faith Ends Here, Too Different en Bizzy Blaze.Lokaal Kabaal 2.0 wordt georganiseerd door een groep studenten van Hogeschool Inholland Rotterdam die op dit moment bezig zijn met een minor Evenementenproductie.

“Het idee speelde al langer in mijn hoofd na de sluiting van TexMex, eigenlijk vooral sinds het laatste Spijkenisse Festival, toen er ineens ook al geen Lokaal Kabaal avond meer was.” zegt Kim van de Kant, één van de organisatoren, “Toen er bij de kick-off van de minor werd verteld dat we écht een evenement moesten organiseren, was dat natuurlijk de perfecte kans!”

De projectgroep wil de lokale bands in Nissewaard weer een podium geven en stapte daarom direct naar het theater en de gemeente. Daarnaast hebben ook verschillende lokale ondernemers en politieke partijen de avond gesponsord. “We zijn super blij dat de gemeente en het theater met ons samen wilde werken! Ook is het heel gaaf om te zien hoeveel lokale organisaties de muzikanten in Nissewaard een warm hart toedragen!

We zijn hen heel dankbaar en zonder hen was het niet gelukt!” Aldus Kim. Als de avond een succes wordt, is de gemeente van plan het concept in de toekomst voort te zetten.
De avond zal vanaf 19:00 uur plaatsvinden in de kleine zaal van Theater de Stoep en de toegang is helemaal gratis. Wees wel op tijd, want vol=vol!

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Kim van de Kant (tel. 06-19933373)

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top