Literair Ontbijt Evenement “Boven is het Stil”

Het prachtige verhaal van Gerbrand Bakker; Boven is het Stil verschijnt op het grote doek. Ter ere van deze bijzondere film organiseert Arcaplex Spijkenisse een Literair Ontbijt evenement op zondag 21 april. Het verhaal gaat over Helmer die gespeeld wordt door Jeroen Willems, zijn allerlaatste glansrol. Helmer is een alleenstaande boer van vijftig jaar oud. Hij brengt zijn bedlegerige vader naar zolder zodat hij niet meer naar zijn pijpen hoeft te dansen. Als hij de 18-jarige Henk als knecht aanneemt lijkt zijn leven eindelijk beweging te krijgen.

Vanaf 10:00 uur bent u van harte welkom bij een uitgebreid ontbijt. Om 11:00 uur start een lezing gegeven door gastspreker Jan Salden. Jan Salden is docent filmtheorie en geschiedenis op de Academie van Beeldende Kunsten te Maastricht. Hij is momenteel nog altijd te horen als vaste filmrecensent van de radio-omroep van de provincie Limburg. De film start aansluitend om 12:00 uur.
Kaarten kunnen gereserveerd worden tot 19 april. Kaarten kosten € 8.- incl. ontbijt en de lezing. Reserveren is mogelijk via de app, telefonisch: 0181-602444 / 602445 of online via www.arcaplex.nl.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top