Lijsttrekkersdebat met Suzanne Mulder in de Boekenberg

Op donderdag 15 maart staat Bibliotheek de Boekenberg in het teken van de aankomende gemeenteraadsverkiezingen. Van 20.00 tot 21.00 uur is er een lijsttrekkersdebat en kun je luisteren naar de standpunten van diverse lokale politieke partijen. Dit is tevens het laatste debat dat zal plaatsvinden in Nissewaard.

Bijna alle politieke partijen nemen deel aan de discussie. Maar ook het publiek heeft deze avond een rol. Zij kunnen vragen stellen. De partijen praten onder meer over de bereikbaarheid, de ontwikkeling van het centrum, woningbouw, samenwerking met andere gemeenten en veiligheid.

Suzanne Mulder, bekend als presentatrice van RTV Rijnmond, leidt het gesprek in de juiste banen. Na afloop is ruime gelegenheid om na te praten.

Het doel van het lijsttrekkersdebat is zoveel mogelijk mensen op een laagdrempelige manier te laten kennismaken met de standpunten van de verschillende lokale partijen. De bibliotheek wil je informeren over de samenleving waarin je woont en de keuze die je kunt gaan maken.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op