Lezing Pubers, wat nu?

Waarom is het zo lastig je aan afspraken te houden? Waarom kunnen we ineens niet meer gezellig beneden zitten met elkaar? Kun je echt niks gezonds eten? En hoe kom je op het idee om met je skateboard achter een rijdende vrachtwagen te gaan hangen? Je weet toch dat het ontzettend gevaarlijk is! Kan die telefoon echt niet meer weggelegd worden? Wat bedoel je met ik heb hem ‘gesproken’, jullie kennen elkaar alleen via Facebook en Whatsapp?

Het gedrag van pubers is een veel besproken onderwerp met hun uitermate interessante gedrag. Waarom doen ze zoals ze doen, deze jonge, optimistische, energieke mensen die tegelijk ook zo ondoordacht, brutaal en onbereikbaar kunnen zijn? In de lezing ‘pubers, wat nu?’ op woensdag 3 juni in de Boekenberg nemen de professionals van Jonger u mee in de leefwereld van de pubers anno 2015.

Op heldere wijze nemen we een kijkje in het puberbrein en hoe we bepaald gedrag van deze generatie kunnen verklaren. De lezing geeft u inzicht in de sociale wereld van de puber en geeft u handvatten in communicatie en opvoeding van pubers.

De onderwerpen die wij zullen bespreken, maken de lezing geschikt voor mensen die met jongeren werken, van leerkracht tot hulpverlener en uiteraard zeer bruikbaar voor ouders en verzorgers.

Kaarten bestellen voor de Lezing Pubers, wat nu?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op