Lezing Powerfood door Rens Kroes

Niemand minder dan Rens Kroes is op zondag 31 mei te gast in de Boekenberg om te vertellen over haar boek Powerfood. In het boek presenteert Rens haar favoriete recepten met verantwoorde ingrediënten voor een happy en healthy lifestyle. Zoals de talloze lezers van haar columns en blogs wel weten, staat bij Rens Kroes het genieten van het leven centraal. Een avondje feesten of een lekker stuk taart maakt u happy en is dus bijna een must! Zeker als u zelf een gezonde variant hebt gebakken.

Het zusje van Doutzen Kroes timmert aan de weg als voedingsdeskundige. Dit jaar bracht ze het boek Powerfood uit. In het boek vindt u tal van gezonde recepten. Van ontbijtje tot smoothie-to-go en van salade tot snack. Alles is even lekker, gezond en gemakkelijk om te maken. Daarnaast geven praktische schema´s aan waarom een ingrediënt zo gezond is, of wat u moet eten als u bijvoorbeeld sterkere nagels, glanzend haar of een stralende huid wilt.

Al op jonge leeftijd kreeg Rens Kroes een passie voor gezonde voeding. Haar grootvader was de eerste biologische boer van Friesland en haar oma was een kruidenvrouw. Haar moeder werd voedingsdeskundige. Rens studeert voor voedingsdeskundige en hormoontrainer, en adviseert mensen in het aanpassen van hun lifestyle en voedingspatroon.

Kaarten bestellen voor de lezing Powerfood

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op