Lezing over graancirkels

Kom op donderdag 19 januari naar de wetenschappelijk onderbouwde lezing over het verschijnsel graancirkels door Annemieke Witteveen, en ontdek hoe ze van invloed kunnen zijn op ons doen en denken.

Annemieke Witteveen is lerares basisonderwijs binnen het reguliere onderwijs in Spijkenisse. Ruim 15 jaar geleden kwam zij in aanraking met het fenomeen graancirkels en werd hierdoor zo geraakt dat zij wist dat dit was waar ze altijd naar op zoek was geweest.

Tijdens haar lezingen vertelt Annemieke aan de hand van prachtig beeldmateriaal vol passie over graancirkels. Zij vindt het belangrijk dat iedereen daarbij zijn eigen mening kan vormen.

Naar aanleiding van de manifestatie van de afbeelding van de Moeder-Godin in het graan is Annemieke op zoek gegaan naar de betekenis van deze vrouw-figuur en haar relatie met het gewas waarin zij verscheen. Graan staat symbool voor het leven. Is het toeval dat de afbeelding van de godin verscheen in tarwe?

Annemieke is schrijfster van twee kinderboeken, namelijk Cirkeljagers en Schatzoekers. In de afgelopen jaren zijn er met grote regelmaat artikelen en foto’s van haar hand gepubliceerd in diverse boeken en tijdschriften.

Lezing over graancirkels
Datum: 19 januari 2017
Aanvang: van 19:30 tot 22:00
Locatie: De Boekenberg – Auditorium, 3e etage
Kosten: € 5,-
Kaarten bestellen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op