Lentekriebels zwemdisco in het Rivièrabad

De eerstvolgende disco is alweer vrijdag 10 april. Het zwembad zal van 19.00 tot 22.00 worden omgetoverd tot zwemdiscotheek. Alle kinderen tot en met twaalf jaar uit Spijkenisse en omstreken zijn uitgenodigd om op de laatste hits van DJ Axel & Bas te komen zwemmen en dansen.

De entree voor de zwemdisco is €7,50 inclusief een hapje en drankje. Tijdens de gehele avond kan je boven en onderwater op de foto bij de fotograaf en de foto’s zijn terug te vinden op www.zwemdisco.com.

Feestje vieren?
Valt er iets te vieren, doe dit dan tijdens de zwemdisco voor een spetterend avondje uit! Vanaf 18:00 tot 19:00 uur zal het zwembad speciaal gereserveerd zijn voor de feestjes. Het feestje krijgt dus een speciale VIP-behandeling, de glijbaan en wildwaterbaan zijn alleen voor de feestjes voordat de andere bezoekers komen.

De kosten voor dit speciale arrangement bedragen € 13,30 per kind (op vijf kinderen één volwassene gratis). In deze prijs zit een entreekaartje, muntje voor hapje & drankje, patat met saus, snack naar keuze, drankje en een cadeau voor de jarige. Voor reserveringen kunt u contact opnemen met de receptie van het Rivièrabad telefoonnummer 0181 – 624600 of reserveer online via www.zwemdisco.com. Reserveer op tijd want vol is vol!

Screenshot_3

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top