Leefstijlverbetering centraal in campagne ‘Dag Oud. Hallo Nieuw!’ van de gewichtsconsulentes Voorne-Putten

Hoe verbeter je je leefstijl met kleine veranderingen? Die aanpak staat centraal in de campagne ‘Dag Oud, Hallo Nieuw’, die gewichtsconsulenten  Natasja  van ‘Natasja van Dijk Gewichtsconsulente’ en Emmy van ‘EHVoedingsadvies’ samen met  de overkoepelende beroepsvereniging voert. Natasja en Emmy willen de mensen laten zien dat ze met kleine aanpassingen in hun dagelijks leven een nieuwe en gezondere leefstijl kunnen creëren. De campagne loopt van 30 oktober tot en met 31 december.

Campagne ‘Dag Oud, Hallo Nieuw’
De beide gewichtsconsulentes Emmy en Natasja: “We zien in de praktijk dat veel mensen aan het einde van het jaar nadenken over waar ze tevreden over zijn, of wat ze in het nieuwe jaar juist anders willen doen. Afvallen hoort daar ook vaak bij. We willen mensen laten zien dat ze met kleine aanpassingen in hun dagelijks leven al veel kunnen bereiken.

We adviseren ze bij het maken van gezonde keuzes en het volhouden van deze nieuwe gewoontes in hun dagelijks leven”. Dat doen de gewichtsconsulentes onder andere via hun Facebookpagina’s EHVoedingsadvies , Natasja van Dijk gewichtsconsulente voor Mama’s Health.

Kom naar workshop ‘Menu make-over’
Als onderdeel van de campagne verzorgen Emmy en Natasja de workshop ‘Menu make-over’. Tijdens deze speciale editie gaan deelnemers aan de slag met hun eigen dag en kerstmenu en leren ze hoe ze dit met kleine aanpassingen kunnen verbeteren. Deze keer krijg je een compleet kerstmenu ter inspiratie mee. In het voorjaar worden de workshops weer vervolgd, hou onze websites in de gaten!

Deze eerste workshop vindt plaats op maandagavond 11 december om 19.30 in ‘De Oude Woelhoek’ in Nieuwenhoorn. Kijk voor informatie en aanmelden op www.ehvoedingsadvies.nl of www.nvdgewichtsconsulente.nl

Persoonlijk advies
Beide gewichtsconsulentes Emmy en Natasja bieden ook individuele begeleiding aan om af te vallen of verbetering in leefstijl te realiseren. Kijk voor meer informatie op de website van de praktijk.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op