Ladies Night Brielle 2015

Na vier succesvolle edities in 2010, 2012, 2013 en 2014, zal op woensdag 13 mei aanstaande de Ladies Night Brielle 2015 gehouden worden. Een heerlijke Vintage avond vol verwennerijen binnen de stadswallen van Brielle. Laat je, samen met je vriendinnen, in de watten leggen op deze bijzondere avond. Bezoek de deelnemende winkeliers en het Food and Vintage Plaza op de Markt.

De Ladies Night Brielle is een avond die geheel en exclusief georganiseerd wordt voor de dames. Geniet van heerlijke hapjes en drankjes, aanbiedingen, muziek en mooie mannen. De avond begint om 17.00 uur en de winkels zijn open tot 22.00 uur. Vanaf 22.00 uur ben je welkom in Club The MIxx, waar de afterparty van start zal gaan tot 01.00 uur.

Het entreebewijs tot deze Ladies Night is een polsbandje en kost 10 euro. Op de avond zelf krijgt u een mooi sjaal kado t.w.v. € 19,95 en het blad Glans! Met het polsbandje kunt u terecht bij de deelnemende ondernemers, die u zullen verwennen in de breedste zin van het woord. Ieder ondernemer zal dat op zijn eigen manier invullen.

Sommigen zullen u spectaculaire kortingen aanbieden, anderen organiseren een fantastische verloting en er zullen wellicht ook kadootjes in uw tas terecht komen. Er zijn een beperkt aantal polsbandjes te reserveren, dus wees op tijd!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op