Laatste week van de Actie voor de Voedselbank Spijkenisse

Twee weken geleden begonnen Sjaan van de Kant en Dorothé Kieboom van PvdA Nissewaard een inzamelingsactie voor de Voedselbank Spijkenisse. Inmiddels worden zij overspoeld met cadeaukaarten. Alle deelnemers van de Postcodeloterij hebben de afgelopen week een cadeaukaart ter waarde van 12,50 ontvangen.

Deze kan worden besteed aan duurzame producten bij de Albert Heijn. Door deze kaart aan de Voedselbank te schenken, kan deze de voorraad levensmiddelen flink uitbreiden.

Inmiddels zijn er al meer dan 50 kaarten ingeleverd en kunnen er al veel boodschappen gekocht worden bij Albert Heijn! Heeft u de kaart nog liggen en wilt u deze kaart doneren? Dat kan deze week nog. Tot zaterdag 18 november kunt u de kaart inleveren.

LET OP! De kaart moet wel worden geactiveerd voordat u deze inlevert. In de brief die bij de kaart zit, staat hoe dit moet. PvdA Nissewaard kan dit ook voor u doen; noteert u dan wel de laatste drie cijfers van uw bankrekening op de ontvangen brief en lever deze samen met de kaart in.

U kunt de kaart inleveren bij Murray’s Irish Food & Drinks, Spuistraat 2 in Spijkenisse. Ook kunt u contact opnemen via het onderstaande mailadres of via de Facebook pagina van PvdA Nissewaard.
Lukt het activeren niet of heeft u andere vragen? Mail dan naar actiecadeaukaartnpl@gmail.com.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op