Laagvliegers maaswijkweg raken rijbewijs kwijt

Een racebaan in Spijkenisse? Dat is hoe bewoners rondom de Maaswijkweg in Spijkenisse deze weg ervaren. Voornamelijk het gedeelte tussen de Schenkelweg en de Joke Smitlaan. De afgelopen periode zijn er hierdoor meerdere snelheidscontroles uitgevoerd op de Maaswijkweg. In deze periode zijn er tot dusver drie rijbewijzen ingevorderd.

De hoogst gemeten snelheid was 116km/u, terwijl de maximale toegestane snelheid 50km/u is.

Voor de fietsers en voetgangers die oversteken bij de rotondes is het moeilijk in te schatten hoe hard iemand aan komt rijden. Veelal is de snelheid hier gemiddeld 70 tot 80 km/u. Daarom zullen er, in verband met de verkeersveiligheid, de aankomende perioden meerdere snelheidscontroles plaatsvinden.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

2
Reageer op dit artikel

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
WillemDirk Jan Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Dirk Jan
Gast
Dirk Jan

Willem, indien je naar de scan methode kijkt o.a. gebruikt door de gemeente en haar bloed eigen BV Voorne Putten Werkt, waarbij er zelfs een staatssecretaris aan te pas is gekomen, dan is in ieder geval de suggestie gewekt, dat men bij semi gemeentelijke bedrijven het niet zo nauw neemt met.
Ik ga er van uit, dat het slechts een suggestie is en dat de leden in de raad hun controlerende werk op de juiste manier invullen! Wellicht zijn er nog meer Alfred Blokhuizen in Nissewaard, je weet het nooit!

Willem
Gast
Willem

Ik vind het wel frapant, er word overal in spijkenisse knetterhard gereden. Maar als het om de Maaswijk gaat word er gecontroleerd. Gelukkig zijn het Maaswijkers zelf die de meeste overlast veroorzaken.

Top