Kunst, Hobby & Knutsel zoekt met spoed nieuwe locatie

Kunst, Hobby & Knutsel is een vrij creativiteitscentrum in Spijkenisse wat vanaf vorig jaar maart heerlijk aan de slag is met 100% vrijwilligers die geheel kosteloos zich inzetten voor alle inwoners van deze gemeente en omstreken. Dit burgerinitiatief heeft een ruimte van 420m2 in bruikleen gehad van de Gemeente maar daaraan komt helaas per 1 oktober a.s.een einde.

Inmiddels is de ruimte gevuld met een heerlijke houtwerkplaats voorzien van alle benodigde gereedschappen en een centrale ruimte gevuld met allerhande hobby materialen en vele schildersdoeken etc. Vele inwoners kennen ons al van de super gezellige en leuke workshops. Onlangs zijn er gesprekken gevoerd met de Gemeente voor een andere ruimte, maar die is helaas niet gevonden.

Nu zijn we zeer dringend op zoek naar een goedkope nieuwe locatie om KHK in onder te brengen. Uiteraard is 420 m2 wel heel erg veel maar een ruimte van ongeveer 2 lege klaslokalen zou voldoende kunnen zijn. Op 1 oktober moeten we de sleutels inleveren dus SPOED!

Kunst, Hobby & Knutsel
www.khkspijkenisse.nl

Karin Takes (en alle andere vrijwilligers)

Correspondentie adres:
Sikkelvoorde 9
3204EJ Spijkenisse
Tel Karin: 06-145 66 66 7

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op