Kruijt en Baan Regiokampioen bij BCRS

Afgelopen weekend werd het RTC Regio Senioren Kampioenschappen (RSK) Zuid-West 2017 gehouden. Ook dit jaar werd het toernooi georganiseerd door Badminton Centrum Ritte Spijkenisse (BCRS). Michiel Kruijt en Marlies Baan mogen zich het komend jaar Regiokampioen noemen.

Voor de tweede keer mocht BCRS het RSK toernooi organiseren en ook dit jaar kende het weer een sterke bezetting, met zowel nationale als internationale spelers. Zaterdag was een lange dag waarop alle voorrondes werden gespeeld, wat resulteerde in een flink aantal spannende driesetters en even wat uitloop in de geplande toernooitijden. Daarnaast was er voor de jongste jeugd het hele weekend allerlei kinderspelletjes, wat zeer positieve reacties opleverden en wat BCRS de komende jaren zal herhalen.

Zondag liep alles gladjes in de zaal, waardoor de finales ruim op tijd konden beginnen. De aanwezige toeschouwers konden genieten van spannende partijen, met ook spelers van BCRS die streden voor de hoogste prijzen. De prijsuitreiking werd verzorgd door de Wethouder van Sport van de gemeente Nissewaard, dhr. Hamerslag. Hij bedankte Badminton Nederland voor het toekennen van dit belangrijke toernooi aan BCRS.

Het komende jaar mogen de volgende spelers de titel van Regiokampioen Zuid-West dragen: Michiel Kruijt (HE1), Marlies Baan (DE1), Michiel Kruijt & Thomas Wijers (HD1), Myke Halkema & Wendy Slaats (DD1) en Michiel Kruijt & Daisy Bommeleyn (GD1). De uitslagen van alle wedstrijden zijn te vinden op: https://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=7C34C28D-6D82-45E5-9FC0-6D8E06C0B673

De toernooicommissie van BCRS wil alle spelers hartelijk danken voor hun sportieve, fanatieke houding en de mooie partijen. Daarnaast een grote dank aan de referee die gedurende het hele toernooi begeleiding heeft geboden en met name ook grote dank aan de zes scheidsrechters die zondag de halve finales en finales hebben begeleid. Foto’s van de toernooidagen zijn te vinden op de Facebookpagina van BCRS: https://www.facebook.com/bcrittespijkenisse

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op