Kringloop RataPlan heropent winkel met koffiecorner

Kringloopwinkel Rataplan werd op donderdag 21 juni feestelijk heropend na een grote verbouwing. De winkel is geüpdatet en het assortiment uitgebreid. Naast meubels, kleding en huisraad is er dan eveneens een gevarieerd aanbod tweedehands bouwmaterialen en een koffiecorner te vinden.

De afgelopen maanden heeft de kringloopwinkel aan de Groene Kruisstraat 4 een flinke metamorfose ondergaan. De winkel is overzichtelijker ingericht en biedt meer ruimte voor presentatie. Onder andere de kleding- en kleingoed afdeling zijn flink uitgebreid.

En vanaf 21 juni is er ook een gezellige koffiecorner te vinden waar tussen het winkelen door een heerlijke kop koffie en een gebakje kan worden genuttigd.

Naast het bekende assortiment krijgen waardevolle restmaterialen uit de (bouw) industrie ook de mogelijkheid tot een tweede leven. Dit wordt mogelijk door een samenwerking met het bedrijf Buurman. Buurman faciliteert op het gebied van tweedehands bouwmaterialen.

Wat ooit afval was krijgt door dit project een tweede leven en zal vanaf de heropening verkrijgbaar zijn bij RataPlan Spijkenisse. Het assortiment is gevarieerd en loopt uiteen van (sloop)hout tot isolatiemateriaal en elektriciteitskabels. Het zal een wisselend aanbod vol unieke materialen worden.

De winkel is geopend op maandag t/m vrijdag van 9:00-18:00 uur, op donderdag tot 21:00 uur en op zaterdag van 10:00-17:00 uur.

Deze diashow vereist JavaScript.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op