Koninklijke onderscheiding voor Look Lugtenburg

Look Lugtenburg heeft donderdag 5 januari 2017 tijdens de nieuwjaarsreceptie van Voetbalvereniging Spijkenisse, een Koninklijke onderscheiding gekregen uit handen van burgemeester Mirjam Salet. De heer Lugtenburg is al sinds 1988 vrijwilliger bij voetbalvereniging Spijkenisse.

Van 1988 tot 1991 was hij scheidsrechter bij de aspiranten. Van 1990 tot 1994 was hij wedstrijdsecretaris bij de senioren. Van 1994 tot 1999 was hij bestuurslid Voetbaltechnische Zaken. Hierbij was hij verantwoordelijk voor het op zo’n hoog mogelijk niveau presteren van de vereniging.

Hij was verantwoordelijk voor het aanstellen en aansturen van de trainers en het samenstellen en op peil brengen en houden van geselecteerde teams. Verder was hij verantwoordelijk voor het creëren en scheppen van goede voorwaarden en omstandigheden voor alle leden van de club.

Sinds 1999 is de heer Lugtenburg Hoofdleider/teammanager van het 1e elftal. Samen met de technische staf van het team is hij verantwoordelijk voor het realiseren van de prestaties en presentaties van dit team.

Hij verzorgt de materialen en creëert een goede sfeer en omstandigheden om maximaal te kunnen presteren. Hij treedt op als vertrouwenspersoon voor de spelersgroep. Ook is hij de vertegenwoordiger en een zeer goede ambassadeur van de club.

Sinds 1999 is de heer Lugtenburg ook consul van de club waarbij hij verantwoordelijk is voor het verantwoord omgaan met de velden. Hij keurt de velden of en hoe ze bespeelbaar zijn zodat de kwaliteit van de velden wordt bewaard en er geen onherstelbare schades en kosten aan de velden ontstaan. Samen met anderen verzorgt hij het onderhoud van de velden en de opstallen.

De heer Lugtenburg is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top