Koninginnedag 2013

Ook dit jaar is er tijdens koninginnedag weer veel te doen in Spijkenisse. Met onder andere een kinderrommelmarkt, leuke braderie, diverse optredens en demonstraties, de Kinderspelen en live-muziek!

Programma

08.00 t/m 16.00 uur Winkelcentrum
Kinderrommelmarkt (vanaf 7.00 uur kleedje plaatsen)

09.00 uur Voorzijde stadhuis
Vlaggen hijsen waaronder de Nederlandse vlag, vlag gemeente Spijkenisse en vlag Scouting Ruwaard van Putten. Wilhelmus door muziekvereniging Togido en koor Elementair. Toespraak door burgemeester en officiële opening.

09.00 t/m 17.00 uur Marrewijklaan, 1e Heulbrugstraat en Pleintje Versteeg
Gezellige braderie met diverse kramen.

09.00 t/m 17.00 uur Markt (naast de dorpskerk)
Kinderspelen waaronder: diverse luchtkussens, schminken, blikgooien, plingo, hengelen, grabbelton, touwtje trekken, doel schieten, brood bakken, ringgooien en nog veel meer. Begeleiding door Scouting Ruwaard van Putten.

12.00 t/m 20.00 uur Theaterplein, Uitstraat, Havenplein en Rademacherstraat
Tot 20.00 uur diverse soorten (live)muziek op verschillende horecapleinen, daarna gaat het feest binnen verder. Op een groot scherm in de Uitstraat is de live-uitzending van de kroning te volgen.

Kinderrommelmarkt
Kinderen kunnen vanaf 07.00 uur hun kleedje plaatsen in het Centrum. De kleedjes zijn dit jaar gratis dankzij sponsoring door de winkeliersvereniging. Het is niet mogelijk om een plek te reserveren.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top