Kliederviering ‘Klaar voor de start’

Ben jij al klaar voor kerst? Na de kliederviering van zondag 11 december zijn de kinderen van 0 tot 6 jaar dat wel, in ieder geval. Sinterklaas is voorbij en kerst komt eraan. Wij gaan met elkaar kijken of alles klaar is om kerst te vieren. Eerst treffen we Jozef en Maria. Zijn zij al op weg naar de stal? Hebben ze alles wel bij zich?

Daarna maken we onszelf ook klaar: glittermake-up voor de dames, een prachtige strik en een strak kapsel voor de heren. Maar natuurlijk moet er ook een stal zijn, waarin Jezus met kerst komt te liggen. De kinderen maken een kijkdoos of kleien de hoofdfiguren uit de kerststal.

Dan horen we getingel en zien we een ster. Daar, bij die ster, gebeurt iets bijzonders. Drie engelen zijn druk bezig: ze moeten straks met alle engelen zingen voor een paar herders. Zou iedereen de liedjes kennen? Is iedereen goed bij stem? We gaan ze een handje helpen.

Tenslotte eten we met elkaar in kerstsferen allerlei kerstboterhammen met kerstbeleg. Lekker!Alle kinderen van 0 tot 6 jaar en hun ouders/verzorgers/opa/oma, zijn van harte welkom bij deze kliederviering ‘Klaar voor de start’. 11 december, 16.30-18.00 uur, De Dorsvloer, Herfstakker 415, Spijkenisse

Omdat het bijna kerst is, zijn toegang en maaltijd GRATIS. Meld je wel even aan via info@zinterest.nl of 0636501973 (Marloes) De kliedervieringen zijn een activiteit van Zinterest: www.zinterest.nl
Meer info: Marloes Meijer 0636501973, marloes@zinterest.nl

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op