Kleinkoor Ars Nova zoekt nog enkele zangers!

Kleinkoor Ars Nova uit Spijkenisse is een koor met 16 leden. Het koor wil naar minimaal 21 leden uitbreiden. Graag maken wij kennis met 2 sopranen, 1 alt, 1 tenor en 1 bas. ( meerdere nieuwe leden zijn ook mogelijk ) Er wordt voornamelijk a capella gezongen, maar met hun nieuwe dirigent Arie Hoek wil men ook concerten met instrumentale ondersteuning gaan uitvoeren.

Op de website van het koor, www.kleinkoorarsnova.nl kun je onder ‘lid worden’ zien wat het inhoudt om bij Ars Nova te zingen. Geïnteresseerden hebben nu de kans om het koor te horen zingen. Op zondagmiddag 28 januari geeft Ars Nova een concert in de Dorpskerk, Kerkring 1 in Spijkenisse.

Gezongen worden Engelse madrigalen en een aantal modernere composities van Nederlandse componisten op gedichten van Guido Gezelle en William Shakespeare. De aanvang van het concert is om 15.30 uur en de kerk is open vanaf 15.00 uur.

De kaarten kosten 12,50 Euro in de voorverkoop. Jeugd tot 18 jaar en studenten betalen 10 Euro en kinderen tot 12 jaar hebben vrije toegang. Kaarten zijn verkrijgbaar via email: info@kleinkoorarsnova.nl of bij Hannes Speelgoed, Voorstraat 38a in Spijkenisse of via 010-4160694.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top