Kleine Prijs van Spijkenisse voor muziektalenten

Wie in een band speelt of zingt of solo artiest is en zichzelf wil meten met andere artiesten, kan zich nu opgeven voor de Kleine Prijs van Spijkenisse. De Kleine Prijs van Spijkenisse is een lokale muzikantencompetitie waaraan jonge en nieuwe artiesten van alle genres mee kunnen doen. Zoals hip hop, house, metal, R&B, singer-songwriter, dance, indie, reggae, rock, country, funk of hardcore.

De Kleine Prijs Spijkenisse bestaat uit 2 voorrondes die worden gehouden in TexMex aan de Vredehofstaat 12-14 te Spijkenisse. De eerste voorronde is op vrijdag 20 juni, de tweede is op vrijdag 4 juli 2014. Per voorronde is plek voor 5 optredens van 30 minuten. Er vindt dan ook een voorselectie plaats. De winnaar wint een optreden in de tent van “lokaal kabaal” van het SpijkenisseFestival.

Meedoen
Aanmelden voor de Kleine Prijs van Spijkenisse kan tot 2 juni 2014. Voorwaarde is dat minimaal 1 bandlid uit de gemeente Spijkenisse afkomstig is en dat eigen werk wordt gespeeld (1 cover is toegestaan). Om mee te doen aan de Kleine Prijs van Spijkenisse is een (band)foto, een biografie en een mp3 (eigen werk) nodig. Via het inschrijfformulier op de website www.spijkenisse.nl/kleineprijs kan de biografie, bandfoto, link naar een website (bijvoorbeeld youtube en/of facebook) en muziek geüpload worden voor de voorselectie.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op