Klacht charme-offensief InSpijkenisse door naar Ombudsman

Het is exact 4 maanden geleden dat Hoogenraad Media bij de gemeente Spijkensse een klacht neerlegde over “de schijn van belangenverstrengeling” welke van toepassing leek te zijn op het charme-offensief “InSpijkenisse”. Normaal dient na het indienen van een klacht binnen 6 weken een antwoord te zijn op een ingediende klacht. Maar de procedure is nu wel extreem uitgelopen en nog geen antwoord. Om die reden is de klacht nu uitgebreid.

“Wij zijn absoluut niet verbaasd over de gang van zaken” meldt Mario Guagliardo, die namens Hoogenraad Media de belangen behartigt. “De slager die zijn eigen vlees keurt, de wethouder waar de klacht betrekking op heeft met goud laten vertrekken en het proces zodanig vertragen dat het een doofpotaffaire lijkt te worden. Dit alles versterkt alleen maar het beeld dat er gedurende het gehele proces rondom de campagne duidelijk stappen zijn gemaakt door de gemeente Spijkenisse die niet tot het normale proces behoren”.

Hoogenraad Media heeft nu de klacht doorgezet naar de gemeentelijke Ombudsman Rotterdam. Niet alleen de klacht over “de schijn van belangenverstrengeling” is neergelegd, ook de zeer trage gang van zaken is een onderdeel geworden van onderzoek.

bron:vpinfo

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op