Kinderraad Waterland plaatst peukenroosters

Al tijdens de allereerste Kinderraad vergadering hebben de raadsleden een peukenrooster hoog op de agenda geplaatst. Het liefst zien de raadsleden dat iedereen stopt met roken, maar zijn slim genoeg om te beseffen dat dat niet gaat gebeuren.

Omdat de raadsleden zich ook vreselijk stoorden aan alle peuken op straat, hebben ze een verzoek om peukenroosters bij Stadsbeheer neergelegd.

Op woensdag 16 mei was het dan zover en werden er onder toezicht van de raadsleden, 5 peukenroosters op winkelcentrum Waterland geplaatst.

Uiteraard hielpen de raadsleden zelf ook een handje mee en hebben ze allemaal een paar scheppen zand weggehaald zodat het eerste peukenrooster al snel keurig netjes op zijn plaats lag. De raadsleden hopen dat er veel gebruik gemaakt gaat worden van deze roosters, zodat peuken niet langer op straat belanden.

Tot slot werden Stadsbeheer en de heer Teun Kap ( Hoveniersbedrijf T C Kap uit Oudenhoorn) netjes bedankt voor hun medewerking, waarna de kinderraad uiteen ging. Met elkaar, voor elkaar!

Wilt u op de hoogte blijven van de acties van de Kinderraad Waterland en/of ander nieuws uit Waterland? Schrijf u dan in voor onze gratis nieuwsbrief via onze website waterlandspijkenisse.nl of volg ons op facebook.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top