Kinderen gaan los in TV dorp !

Spijkenisse stond helemaal op zijn kop donderdag 18 augustus, het zomerse evenement TV Dorp opende haar deuren. Op een groot open terrein konden kinderen tussen de 4-12 jaar meedoen aan allerlei activiteiten gebaseerd op TV programma’s.

De kinderen kwamen uit Spijkenisse, Albrandswaard, Barendrecht, Leidschenveen en Nootdorp en werden speciaal vervoerd met oranje busjes of ouders brachten hun kinderen zelf heen als zij geen opvang hadden deze dag.

De organisatie lag in handen van kinderopvang SKS Alles Kids. Het weer deed fantastisch mee, eindelijk een echte zomerse dag en dan lekker in de buitenlucht bezig zijn. Er was veel aandacht besteed aan de activiteiten. Tientallen medewerkers zorgden ervoor dat alles veilig en prettig verliep.

Pedagogisch medewerkers Patricia en Laura verzorgden aan het begin van de activiteit een openingsdans, op het lied ‘Hupsakee’ waar alle kinderen enthousiast aan meededen. De sfeer zat er al snel goed in. Bijvoorbeeld bij het graven naar dinosaurusbotten, op grote ballen drummen (whipe out drumms) of je laten schminken als Frozen.

Andere activiteiten hadden te maken met Robin Hoed, meisjes tegen de jongens, Cars Race, Jills badzout maken, my little pony adventure, Holland got talent, Madagascar, Finding Dory, Freek Vonk, Magische Winkel, taarten van Abel en Wie is de mol.

Het plezier spatte ervan af en de kinderen vonden het jammer dat het evenement ten einde liep!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op