Kerstwandeling Spijkenisse

Op vrijdag 14 december wordt er in Spijkenisse opnieuw een kerstwandeling georganiseerd door Kliederkerk Spijkenisse, de Dorpskerk en de Michaelkerk. Het wordt een sfeervolle en gezellige wandeling voor jong en oud langs de scènes uit het geboorteverhaal van Jezus.

Zo ziet u een engel die aan Maria vertelt dat ze een kind zal krijgen, Maria en Jozef onderweg naar Bethlehem, de herberg die vol is, de herders, de wijzen uit het oosten, en natuurlijk de stal met de kribbe, Maria, Jozef en het kindje Jezus.

Als afsluiting worden we welkom geheten in De Boekenberg. De Boekenberg zorgt voor warme chocomel, Kliederkerk Spijkenisse zorgt dat er voor de kinderen iets te knutselen is.

Van 18.00 – 19.30 uur zal er iedere 10 minuten een groep met reisleider op weg gaan. De wandeling duurt ongeveer een uur. Startpunt is de Dorpskerk in het centrum van Spijkenisse. Van tevoren aanmelden hoeft niet, maar mag wel als u op een bepaald tijdstip wilt vertrekken. Als u zich niet aanmeldt kan het namelijk zijn dat u even moet wachten. Deelname is gratis.

Uw vragen kunt u stellen op kerstwandelingspijkenisse@gmail.com of via een chatbericht op de Facebookpagina van Kerstwandeling Spijkenisse.

Een ieder is van harte welkom! Voor aanmelding: kerstwandeling Spijkenisse.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top