Kerstmozaïeken in The Window

Een nieuwe workshop mozaïek is gepland op zaterdag 4 november van 10.00 tot 16.00 uur. Je kunt maken: een staande kerstboom (40 cm hoog), een rendier, of een kerstster. Lekker met veel glitter en glam, of juist heel ingetogen. Maar dat moet natuurlijk niet, want daarnaast heb je ook de keus uit de volgende ondergronden:

• Hele leuke uitgezaagde vormen, bestemd om op te hangen en met de juiste materialen ook geschikt voor buiten, o.a. een kip, een poes, een teckel, een olifant, een dolfijn, een draak en een boom.
• Een schaal met een doorsnee van 36 cm. Deze schaal is ook geschikt én heel erg leuk voor tuin of balkon als vogelbad.
• Een bolle wandbloempot, ook geschikt voor buiten.
• Een vierkant of boogvormig paneel.

Of je een beginner bent of reeds ervaring hebt maakt niet uit. Je wordt individueel begeleid. Je kunt kiezen uit keramische tegels, glastegeltjes of een materiaalmix. Aan het eind van de dag ga je met je zelf gemozaïekt werkstuk naar huis.

Kosten deelname € 60,– (incl. gebruik specialistisch gereedschap, materiaal, koffie en/of thee met iets lekkers, frisdrank en tot slot gezellig een wijntje).

Je lunchpakket kun je zelf meebrengen. Tegen een meerprijs van € 7,50 kunnen wij voor jou een lunch verzorgen. Dit graag bij aanmelding doorgeven. Meld je aan bij Leo: vermeulenleo@hotmail.com of bel 06-24207906 en laat je email adres achter.

Kerstmozaïeken in The Window
The Window
Hongerlandsedijk 1002
Spijkenisse

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op